Роберт Пешут - Мањифико 9. априла у Дому омладине Београда

БЕОГРАД: Роберт Пешут - Мањифико, аутор "најскупље" песме у кафани, "Пукни зоро" , првак самозваног жанра Балкан-диско-шлагер, наступиће у Београду 9. априла у Дому омладине у оквиру концерата Урбан Сешнс, Центра београдских фестивала - Цебеф, најавили су организатори.
s
Фото: Youtube Printscreen

Са својим бендом, за којег каже да је у бољој форми него икада, Мањифико припрема шоу на којем ће представити своју богату, тридесетогодишњу музичку каријеру.

"Мало ћемо да певамо, мало ћемо се смејати и пустити по коју сузу и међусобно делити радост и весеље" поручује Мањифико и додаје: "Осећам се привилегованим и срећним што могу свирати у Београду“.

Љубљанчанин који важи за једног од најинтригантнијих музичких имена Словеније и бивше Југославије успео је да његове песме буду чак и тема дискусије у Европском парламенту, док су хитови као што су Хир Ај Кам Хир Ај Го и Гиве Ми Мани са издавачком кућом Сони обишли цео свет.

Магнифицове песме су саставни део не само балканске филмографије, као што су "Сенке над Балканом", "Монтевидео, Бог те видео" и "Хотел Београд", већ и популарних америчких серија "CSI Miami" и ХБО шпанске серије "foodie Love".

"Само мало" , "Цици Мици" и "Дивна" постале су класици са статусом евергрина.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести