РОЂЕНДАНСКИ КОНЦЕРТ У СУБОТУ НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ „Атеист реп” слави 35 година постојања

Панк-рок група „Атеист реп” обележиће 35 година постојања на домаћем терену концертом у Хали 2 Новосадског сајма у суботу од 21 час.
1
Фото: промо

После 35 година, Радуле, др Поп и другари и даље су на бини, а неки текстови и песме су данас актуелнији него икада, што само говори о томе да је бенд прошао тест времена и ако је у питању три и по деценије константног деловања, наводе организатори из Хале 2.

Такође, оно што се не сме изоставити јесте то да је Атеист реп бенд који је извршио један од највећих утицаја на свирање и развој панк-рок музике на овим просторима. За то је најбољи доказ све више и више публике, како оне коју су задржали током три и по деценије рада, тако и нових младих снага који се појављују на њиховим концертима. На рођенданском слављу пре „Атеиста“ на бини ће наступити и загребачка група „Машинко”, као и новосадска група „Пет Минута славе”.

Организатори концерта а најављују аудио и визуелни спектакл који ће се дуго памтити, а заинтересовани улазнице за овај догађај могу пронаћи на свим Гигс Тикс продајним местима као и на онлајн Гигс Тикс продавници.

А. М.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести