"Рок опера 2" у Сава центру 28. новембра

БЕОГРАД: POP's Orchestra ће, за све љубитеље рокенрола, али и класичне музике, 28. новембра у Сава центру, извести програм "Rock Opera 2".
e
Фото: pixabay.com

Овога пута, како најављује Федор Вртачник, диригент и аранжер, на репертоару ће се наћи и нове песме, а "звук ће бити чвршћи и са још више емоција".

"За друго издање пројекта који смо почели почетком 2018. године, одлучили смо да репертоар освежимо рок хитовима, који у извођењу музичара класичне музике и солиста Опере Српског народног позоришта уз подршку Новосадског Биг Бенда, овим песмама дају једну потпуно нову димензију", поручује Вртачник.

На сцени Сава центра ће се наћи више од 80 музичара, а у пратњи хора Опере Српског народног позоришта, песме ће изводити солисти: Зоран Шандоров, Mattia Zanatta, Никола Мијић, Данка Адамов и Драгана Келер.

На богатом репертоару биће изведене неке од најпопуларнијих нумера музичке историје попут "Somebody to Love", "I can’t get no satisfaction", "Rosanna", "Eye of Tigar", "Angels“, "Purple Rain", "We Will Rock You" и многе друге.

Увертира за београдски концерт били су распродати концерти у Нишу, Бања Луци и Новом Саду, који су испраћени овацијама.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести