Слободан Тркуља и Балканополис 30. маја на сцени Комбак дворане

БЕОГРАД: Познати уметник и иноватор звучних традиција Слободан Тркуља наступиће 30. маја на сцени Комбак дворане са својим саставом "Балканополис", саопштили су организатори
slobodan trkulja
Фото: Youtube Printscreen

Концерт традиционалног звука Србије и Балкана, протканим рок и џез музиком, православним појањем, гајдама, тамбурама, кавалама, гитарама и бубњевима, у трајању од 100 минута, биће организован за 500 посетилаца уз строго поштовање свих епидемиолошких мера.

Тркуља је као солиста сарађивао са светским уметницима попут Маризе, Далараса, Олете Адамс, Јосипе Лисац, са прослављеним, холандским Метропол оркестром, и врхунским џез и филхармонијским оркестрима.

Памте се његови наступи у Кини, на би-би-Сију и на Евровизији где је његове наступ пратио аудиторијум од преко 100 милиона гледалаца, као и недавни наступ "Балканополиса" у новогодишњем програму у Кини за аудиторијум од милијарду гледалаца!

Један је од амбасадора за културну сарадњу Србије и Кине и креативни амбасадор Србије.

Карте за овај концерт, који Тркуља симболично назива "Бал под маскама", јер ће сви посетиоци бити у обавези да их носе, могу се набавити на благајни Комбак дворане, као и на свим продајним местима тикетса, док карте купљене за 15. март важе и за нови датум.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести