Велико интересовање за мајски коцерт Божа Вреће у Синагоги

НОВИ САД: Музичка омладина Новог Сада јуче је пустила у продају карте за новосадски концерт Божа Вреће, најављен за 9. маја у Синагоги, али је интересовање толико да би поклоницима овог интерпретатора севдалинки ваљало да пожуре.
bozo vreco
Фото: Youtube Printscreen

Од почетка ја имам свој стил, није ничија копија, импостација мог гласа је од лирског тенора до лирског сопрана па могу да отпевам све што пожелим на начин на који желим. Волим да импровизујем, и увек кажем да у извођењу мало закомпликујем интерпретацију, учиним је тежом за отпевати, јер то севдах на неки начин тражи од мене - да буде на пиједесталу и да има сакралност у себи, испричао нам је Божо Врећо уочи до сада јединог његовог солистичког наступа у Новом Саду, пре три године.

Тада је у Синагоги певао севдах a cappella, док ће га на мајском концерту пратити двојица инструменталиста.

„Мој глас се изборио са змајевима и алама, моја истинитост и веродостојност бићу које јесам и моја чиста душа разбили су све бедеме и границе. Живим свој живот пуним плућима, сретан сам и људи ме воле, имам своју публику за коју стварам и све друго је потпуно небитно. Не стварам за свакога и не додворавам се никоме, моја публика су људи без предрасуда, дубоких емоција, с искреном и топлом душом и срцем. Камење ме одавно не интересује“.

Улазнице за овај концерт стају 1.200 и 1.500 динара.

М. С.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести