На Битеф донаторској вечери прикупљено 10 хиљада евра 

БЕОГРАД: На  другој донаторској  вечери Битеф фестивала  у хотелу Сквер Најн, уз подршку пријатеља фестивала И&Ф Меккан Групе, прикупљено је 10 хиљада евра и та средства ће бити усмерена у реализацију програма Битеф фестивала.  
bitef
Фото: Tanjug (Zoran Žestić)

Током вечери, гости су имали прилику да учествују у аукцији Нових позоришних тенденција и уметничких дела наших реномираних уметника Ивана Грубанова, Милете Продановића, Уроша Ђурића и Јелене Јанковић, чиме су постали део Клуба пријатеља Битефа. 

Специјални гости вечери били су амбасадор Сем Фабрици, шеф делегације Европске делгације у Србији и глумица Наташа Нинковић. 

Фабрици је казао да Европска Унија са задовољством подржава тако важне културне манифестације као што је Битеф. 

С оптимизмом гледамо у будућност када је реч о Битефу. Настојаћемо да на врло конкретан и снажан начин подржимо успех Битефа у годинама које су испред нас, казао је Фабрици. 

Милош Латиновић, директор Битеф театра казао је да сви окупљени да донаторској вечери имају заједнички интерес, а Наташа Нинковић рекла је да је веома важно за цело друштво да постоји нешто тако значајно да нас репрезентује у свету као што је Битеф фестивал. 

Битеф је место где многи од нас могу да пронађу инспирацију и нове идеје, казала је Нинковић. 

Фото: Tanjug (Zoran Žestić)

Донаторској вечери присуствовали су модна креаторка Драгана Огњеновић, глумци Светозар Цветковић, Исидора Минић, Бранка Пујић, Владимир Алексић, Славен Дошло, Милан Марић, Анђела Јовановић, сликар Вук Видор, новинар Зоран Баранац, као и представници многобројних амбасада и компанија.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести