Џони Деп добија Златну медаљу Србије у Београду

БЕОГРАД: Холивудски глумац Џони Деп биће одликован Златном медаљом за заслуге Републике Србије, за изузетан допринос нашој земљи, у њеним напорима за ширење и унапређење локалне уметничке заједнице, саопштила је данас маркетиншка агенција Њу медија тим.
dzoni dep, Tanjug
Фото: Tanjug

Како је најављено, Деп ће Златну медаљу примити на Сретење 15. фебруара поводом Дана државности.

Деп је претходно био јесенас у Београду када је промовисао анимирани серијал "Puffins imposible" произведен у Србији, а креиран у студију за производњу анимираних садржаја Иерволино Студиос (ИЕС), у власништву Андрее Иерволина и Монике Бакарди, оснивача матичне компаније Iervolno and Lady Bacardi Entertaiment(ИЛБЕ).

Продукцију серијала потписује Арћангел Дигитал Студиос (АДС) глумца Милоша Биковића.

"Активно учешће у промоцији серијала ''Puffins Импошибле'', у којем Деп позајмљује глас и карактер главном јунаку, као и његове похвале о изузетној креативности младих људи у Србији и њиховом професионализму, помогли су у позиционирању локалне уметничке сцене на светској мапи филмске индустрије", наводи се у саопштењу.

Како је најављено, "Puffins imposible" ће ускоро бити доступан на највећим светским стриминг платформама Apple ТВ, Амазон Прајм Видео, Chilli ТВ, ТаТаТу и

другима.

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести