ХБО потврдио да неће бити никаквог наставка "Игре престола"

Уколико сте се надали да након завршнице "Игре престола", којом већина фанова није задовољна, следи било какав наставак серије са истим јунацима, из ХБО потврдили су како од тога нема ништа.
igra prestola
Фото: Youtube Printscreen

Председник ХБО-овог програма Кејси Блојс изјавио је у интервјуу за Холивод Репортер како апсолутно неће бити наставка приче о „Игри престола“.

Мегапопуларна телевизијска серија, базирана на књигама Џорџа Р.Р. Мартина које су екранизовали Дејвид Бениоф и Д. Б. Вајс завршила се прошле седмице, остављајући бројне фанове незадовољне. Кликс преноси Блојсову изјаву:  "Бениоф и Вајс давно су донијели ту одлуку и све раде управо онако како су планирали".

На питање постоји ли било каква могућност да барем лик Арје Старк и њено путешествије западно од Вестероса добију свој наставак, Блојс је био изричит: "Не, не, не. Не желим ликове из овог света који су предивно креирали ставити у неки други свет који ће неко други креирати. Желим да ово будер уметнички комад који имају".

Међутим, само зато што је искључена прича о наставку, то не мора значити да фановима неће бити доступно још прича из Вестроса. Блојс каже како постоје три пројекта о преднаставцима. Да ли то значи како ће фанови добити још три погледа у Мартинов свет?

"Ко зна?! Ја о томе не одлучујем, нити то искључујем", истакао је Блојс.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести