Народни музеј почиње кампању за промоцију српске културе

БЕОГРАД: Народни музеј у Београду почиње кампању за промоцију српске културе у земљи и иностранству, у сарадњи с Министарством културе и информисања, Министарством трговине, туризма и телекомуникација, туристичким организацијама Београда и Србије, Ер Србијом и највећим медијским кућама са националном фреквенцијом.
narodni muzej, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Кампања је планирана у више фаза, а прва почиње данас и то преко друштвене мреже Инстаграм, у сарадњи са Ер Србијом, саопштио је Народни музеј.

Кампања #jasamumuzeju има за циљ да позове пре свега младе људе, али и све остале, да посете Народни музеј, изаберу омиљени експонат и поред њега се фотографишу.

Идеја је да се Народни музеј приближи свима и да постане место окупљања и едукације младих људи.

За учешће у кампањи #jasamumuzeju потребно је да фотографисати се у Народном музеју Србије, поставити фотографију на Инстаграм налогу са хаштегом #jasamumuzeju уз локацију Народни музеј, запратити и означити налог @narodnimuzej. Акција траје од данас до 1. децембра, а аутор слике која на крају буде имала највише лајкова добиће на поклон од Ер Србије две повратне авионске карте за Париз.

"Из Народног музеја у Београду директно у Лувр", поручују из Народног музеја и позивају све грађане да посете музеј у потрази за својим омиљеним експонатом.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести