ОД СРЕДЕ ПОЧИЊЕ ТАКТ ФЕСТ Новосађане очекују концерти, филмови, трибине, радионице...

Од 20. до 24. септембра у Новом саду се одржава 12. издање ТАКТ Феста. Током пет дана посетиоци ће бити у прилици да уживају у концертима, филмовима, трибинама, радионицама, представама и дружењу са десетинама извођача из Србије, региона и Европе
muzika nastup scena mikrofon pixabay
Фото: pixabay.com

Центар фестивала је, као и увек, кантауторско такмичење, а ове године преко 20 бендова и извођача из Србије, региона, али и шире долази да се представи на ТАКТ-у. Учествују такмичари и из Словеније, али и из Америке.

Фокус је на солидарности, заједништву и разноликости.

Хедлајнер овогодишњег ТАКТ-а је београдски бенд Репетитор, а осим њих ту су и новосадски Круз Роуди, Echo Spiritus, Gandy & the Sin Expirience, Лепша Брена, нишки Монах, као и француски трио Мите ле банд.

У филмском делу фестивала публика ће моћи да ужива у селкцији филмова у четири различите категорије, као и у трибини "Како до музичког спота?" на којој ће говорити редитељ музичких спотова Никола Стојановић, менаџерка Јелена Мумин и музичар Немања Велимировић.

Током ТАКТ-а, одржаће се и два перформанса/представе "Субито", као и "Го Странге", али и радионице за младе музичаре. Цео програм вам шаљемо у прилогу и надамо се да ћете доћи на ТАКТ.

Сви програми су бесплатни.

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести