Звезда серије „Игра престола“ случајно открила детаљ из расплета

Обожаватељи серије „Игра престола“ већ дуго нестрпљиво ишчекују последњу сезону ове серије, а најава "највеће битке у историји телевизије" не помаже им да буду стрпљиви.
r
Фото: Youtube Printscreen

Детаљ о догађајима из последње сезоне стигао је из помало неочекиваног извора, преноси Радио Сарајево. Глумац Владимир Фурдик, који у серији глуми тајанственог Ноћног краља, случајно је открио када ће доћи до те наводно спектакуларне битка.

"У трећем делу последње сезоне одиграће се битка коју су продуценти најавили као највећу у историји телевизије. Готово цела епизода биће посвећена само тој битки, а трајаће око сат времена", рекао је у интервјуу за мађарски Сорозат Вики, пише Индекс.хр.

Битка о којој говори снимана је пуних 55 дана, а о њој постоје бројна нагађања будући да је то практично једино што се зна о осмој сезони.

"Гледати највећу битку икад не звучи баш узбудљиво. Заправо, делује врло досадно. Један од изазова је био како задржати пажњу гледатеља, но према томе смо ишли од самог почетка. Ипак се ради о сукобу живих и мртвих, не можете то нагурати у само 12 минута", додао је Фурдик.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести