Звезде "Игре престола" морале саме себе да номинују за Еми

Гвендолин Кристи, звезда серије "Игра престола", сама је себе уврстила међу потенцијалне добитнике Емија након што то продукцијска кућа ХБО није урадила, преноси Кликс.
e
Фото: Youtube Printscreen

Кристи, која је у овој популарној серији глумила Сер Бријену, номиновала је себе у категорији за најбољу споредну глумицу у серији.

ХБО је потврдио да је пријавио Лину Хиди, Мејзи Вилиjамс и Софи Тарнер. Глумац Алфие Ален (сјајан у улози Теона) и Керис ван Хојтен (Мелисандра) такође су морали да номинују сами себе.

"Не могу да верујем. Хвала универзуму", написала је Кристи на Инстаграму гдје је објавила своју номинацију.

И поред лоше примљене последње сезоне, серија "Игра престола" освојила је чак 32 номинације за престижну награду Еми, што је највећи број номинација током једне године.

Холивуд Репортер пише да су Кристи, Ален и Ван Хојт морали да уплате 225 долара да би се номиновали, што није неуобичајена пракса за глумце.

Тако је 2011. године Роб Лоу пријавио самог себе у категорији за главног глумца у серији "Паркови и рекреација", иако су многи сматрали да он тумачи споредну улогу у овој серији.

Метју Пери, који је у серији "ПријатељИ" глумио Чендлера, повукао је номинацију за Еми 2000. године након што је је сазнао да га је НБЦ пријавио у категорији за најбољег глумца, јер су се глумци договорили да се такмиче само у категорији за споредне улоге.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести