„Кисеоник” Ивана Вирипајева у СНП-у

Представа „Кисеоник“ Ивана Вирипајева, у режији Миље Мазарак, продукција Народног позоришта Сомбор и КЦ Панчево, гостује вечерас у 20.30 часова на Камерној сцени Српског народног позоришта.
srpsko narodno pozoriste dnevnik
Фото: Дневник (Б. Лучић)

У представи играју Софија Мијатовић (Она), чија је ово мастер представа, под менторством Бориса Лијешевића, и Милош Лазаров (Он).

- Иван Вирипајев је пред извођење једне своје представе изјавио следеће: „Заједно са глумцима задовољство нам је позвати вас на наш - не могу да кажем представу, него, пре ће то бити један сусрет. Задовољство нам је, дакле, срдачно вас позвати на сусрет, где ћемо вам испричати неке приче из живота људи. У стварности ти људи никада нису постојали, ја сам их измислио. Ипак, желимо да саслушате те приче, јер су оне врло лепе и дирљиве, а осим тога, уверени смо да је разговор баш на такве теме у данашње време необично важан”. Ја не бих много имала шта да додам. Осим, наравно, представе – каже њена редитељка Миља Мазарак.

Композитор је Никола Драговић, сценографкиња је Ерика Вујић, костимографкиња је Биљана Гргур, а сценски покрет осмислио је Игор Грекса.   

Н. П-ј.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести