БИЛА ЈЕ МИС СРБИЈЕ, А ОНДА СМО ОТКРИЛИ ПРЕВАРУ Све је лагала И ГДЕ ЈЕ КРУНА 5.000 ЕВРА

Николина Бојић била је лепотица из Апатина која је 2012. године поносно понела титулу Мис Србије. У њеном животу све је ишло савршено, када се сазнала њена тајна.
1
Фото: Курир/принтскрин

Она је имала 25 година када је проглашена за најлепшу Српкињу, али није прошло много до тренутка када су јој титула и круна одузете.

Прво су се појавиле провокативне фотографије, које су покренуле сумњу да је удата за канадског тенисера Френка Данчевића.

Према правилима избора за Мис ниједна такмичарка није смела да буде удата, што је био повод да се Николини одузме круна.

Да цео случај буде још гори, Николина је на избору за Мис слагала када је говорила о свом занимању.

Она је рекла да је фитнес инструкторка, али је у том тренутку радила у једном ресторану у Апатину.

Фото: Youtube Printscreen

Није јој помогло ни то што је касније уписала Вишу школу за фитнес.

Прашина која се дигла око лепотице Николине довела је до тога да је мисица завршила у Хитној помоћи, те се повукла на опоравак у Минхену, а спекулисало се да је нестала с круном која је била вредна 5.000 евра.

У Минхену је дала све од себе да се повуче из јавности, па је побрисала и све налоге на друштвеним мрежама, а негде у том периоду стигла је и званична потврда да јесте у браку са Френком. У новембру 2012. године Николина је предала круну Александри Докнић, а организатори су инсистирали да сада бивша мисица плати одштету од 50.000 евра.

Николина и Френк су могли да се слободно појаве у јавности када се све слегло, те су 2013. године направили свадбу у Апатину, а ако је судити према њеном инстаграму они и данас уживају у љубави са своје четворо деце, али су се стационирали у Монтреалу, где се Николина бави моделингом и фитнесом.

Они су 2013. године направили свадбу у Апатину, а и данас су, судећи по њеном Инстаграм профилу, у срећној заједници.

Курир

EUR/RSD 117.1277
Најновије вести