Брус Вилис удаљен из апотеке јер није имао заштитну маску

ЊУЈОРК: Амерички глумац Брус Виллис признао је да је направио "погрешну процену " након што је затражено да напусти једну апотеку у Лос Анђелесу због одбијања да носи маску за лице.
1
Фото: Youtube Printscreen

Познати глумац (65) је приказан како улази и излази из калифорнијске апотеке без маске за лице, а наводно су се и остали купци побунили што он не поштује прописане мере па га је особље апотеке замолило да напусти простор.

„То је била грешка у процени“, рекао је Вилис за магазин „Пипл“, и додао „Морамо да се чувамо и да наставимо наставимо да носимо маске“, преноси ББЦ.

Прошле године је градоначелник Лос Анђелеса Ерик Гарцети увео меру да се заштитне маске за лице морају увек носити ван куће како би се помогло у борби против ковид-19, уз одређене изузетке , децу млађу од две године и особе са одређеним инвалидитетом.

Многи људи су негативно реаговали на Виллисово кршење прописа на Твитеру, а у октобру је Виллисова супруга, Ема Хеминг Виллис, поделила фотографију на којој она и њен супруг и њихове две ћерке носе маске за лице напољу.

EUR/RSD 117.5779
Најновије вести