Фотографија бивше српске снајке поделила јавност: Једни кажу да се ПОД ХИТНО ОПЕРИШЕ, други да је ПРЕЛЕПА, ево шта каже она

Бура око изгледа Адријане Лиме не јењава. Славна бразилска манекенка фотографисана је пре неколико дана испред куће у Лос Анђелесу. Била је са својим партнером, француским филмским продуцентом Андреом Лемером. Њен природан изглед- изглед уживо покренуо је крање опречне коментаре на Инстаграму.
Фото: Printscreen/Instagram

Адријана Лима је недавно, након филмске премиејре у Лос Анђелесу, поручила са Инстаграма да је њено лице- лице уморне маме која има троје деце, а брине и о два детета свог партнера из његове претходне везе, као о својој деци.

Слике које видите објављене су након тога, а коментари су слика и прилика реакција о познатим женама, мада се слично коментарише и изглед жена ван јавне сцене.

"Породила се, оставите је на миру", "Изгледа боље од већине људи", "Има само 42 године и овако опуштено лице? Иди на операцију, девојко, није толико скупо нити тешко". "У најгорем случају- и даље изгледа као супермодел", "Приметила сам једино да јој очи изгледају другачије и да јој се на лицу види дајош није смршала. Можда су у питању филери за усне. Временом ће смршати, то није немогуће", "Чини се да су оне мачје очи (које је показала на премијери) резултат шминке, а не операције. И даље је природна, предивна", "Не стари лепо, скоро је непрепознатљива", коментарише се на Инстаграму где поручују неки да су ове слике и доказ да нема филере на лицу док други... мисле другачије.

Тако се коментарише изглед једне жене, то је реалност. Тужна поприлично. И притом мислимо на ове негативне коментаре.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UFC (@ufc)

Од жене се стално очекује да изгледају на одређени начин па ако не дај Боже то не испуне, онда се критикују најоштрије могуће. Тачно је да Адријана Лима има огроман утицај на жене широм света као светска звезда па самим тим и поруке о лепоти које шаље су јако важне. Наравно да је најбоље промовисати природан изглед, у реду је и прокоментарисати ако се запази нешто супротно до тога (мада то није потврђено), али када се изгуби мера и прекрши граница, онда то постаје вређање.

Ми на слици видимо прелепу жену, која се не устручава да се појави без шминке (урадила је то и на Инстаграму). На овој друштвениј мрежи додуше не рпеставља се увек у природном издању али далеко од тога да једина која користи филтере. Добро би било када би ситуација била другачија, али треба истаћи да је Адријана Лима поносно шетала црвеним тепихом са понеким килограмом вишка након трећег порођаја, да није јурила за ригорозним дијетама, већ је јасно поручила: породила сам и у реду је да овако изгледа. И скроз је у праву.

EUR/RSD 117.1677
Најновије вести