ЕВО НАЧИНА ДА СЕ РЕШИТЕ ВИШКА МАСНОЋЕ ИЗ МЛЕВЕНОГ МЕСА Довољно је да у њега убаците само 1 комад ОВОГ ПОВРЋА
Било да купујете месо и сами мељете код куће или купујете готово млевено месо, може да се деси да оно буде масно, а то доста квари укус.
Ако је месо превише масно може да се искористи да направите пите, али ако желите ћуфте, фаширане или ћевапе битно је да месо буде квалитетно.
Више не морате да бацате месо или да се питате каквог ће укуса бити јер постоји спас. Потребна је само једна намирница и ваше млевено месо ће поново бити савршеног укуса. Кувари препоручују да у млевено месо додате један јефтин и приступачан састојак који ће побољшати текстуру млевеног меса.
Реч је о кромпиру.
Поврће нарендајте, а затим додајте у млевено месо. Ако желите можете да додате и неку другу намирницу као што је бундева или пиринач. Млевено месо ће остати сочно, али ће бити лакше за обликовање и печење фашираних, ћевапа, ћуфти…