Састојци:
- 200г тортиља чипса,
- 2 конзерве туњевине,
- 6 комада печене црвене паприке,
- 300г кукуруза шећерца,
- 200г киселих краставчића,
- 200г посног качкаваља,
- 100г посног мајонеза,
- 100г посне павлаке,
- чили, со, бибер
Фото: Pixabay.com/Dnevnik.rs
Припрема:
Паприке исецкати на штапиће или их исцепкати, додати кукуруз, исцедјену туњевину, ситно сецкане краставчиће и качкаваљ.
Рукама измрвити тортиља чипс и додати мешавини (оставити мало за декорацију одозго).
Све промешати, па додати мајонез, мало по мало… да не буде превише бела од мајонеза, ни превише сува.
Исто тако, додати само мало павлаке, чисто да укус буде „пунији“.
Зачинити - со, бибер, чили… шта год вам се учини да може да поправи комбинацију.
kurir.rs/Дневник