Рецепт дана: Пилетина с празилуком

Ово јело ће вас одушевити, чак и ако нисте неки љубитељ празилука.
piletina
Фото: pixabay.com

Састојци (за 4 особе):

- 600 г пилетине,

- кашичица слатке млевене паприке,

- 40 г путера,

- 700 г празилука,

- 150 мл белог вина,

- 100 мл павлаке,

- кашика вегете

Припрема:

1. Пилетину исећи на комаде, а празилук добро опрати, па исећи колутове.

2. На загрејаном путеру пропржити месо и припремљени празилук.

3. Додати млевену црвену паприку, па залити са 100 мл топле воде.

4. Промешати, додати вегету и наставите са динстањем на лаганој ватри подливајући месо вином док не омекша.

5. На крају умешати павлаку.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести