АДЕЛ ОСТАЈЕ У ЛА Ево зашто не мења дестинацију

ЛОС АНЂЕЛЕС: Британска поп певачица Адел саопштила је да ће вероватно остати у Лос Анђелесу јер јој сунчано време помаже да спречи сезонску депресију, у интервјуу за Холивод Репортер, преноси Гардијан.
Youtube Printscreen/ Adele
Фото: Youtube Printscreen/ Adele

Певачица, која је рођена и одрасла у Тотенхему, у северном Лондону, рекла је да је сунчано време у калифорнијском граду у коме живи од 2016. и где је прошле године купила вилу вредну око 58 милиона долара, добро за њу.

"Патим од  сезонску депресију, тако да је време овде добро за мене. Што је понекад чудно, јер сам веома Британац", рекла је Адел.

Адел је истакла да ужива у животу у Лос Анђелесу, који у просеку има око 263 сунчаних дана у години,  јер може да буде сама.

Ипак, признала је да је извођење њене дебитанске песме "Хомтаун Глори", који је написала у част Лондона, чини емотивном додајући да јој британска престоница недостаје, али из неког ранијег периода.

"Сећам се као да је било јуче, када сам написала ту песму... И мислим да не знају сви, али написала сам је дан после мог првог учешћа на протесту (против рата у Ираку 2003.)", додала је Адел, која је раније ове године, у хумористичкој емисији Алана Кара потврдила да је ступила у брак са америчким спортским агентом Ричем Полом.

Сезонска депресија, или сезонски афективни поремећај је врста депресије која долази и пролази по сезонском обрасцу, а чешће се јавља зими.

 Симптоми могу укључивати трајно лоше расположење, екстремни умор и повлачење из друштвених активности, пише Гардијан.

EUR/RSD 117.0621
Најновије вести