Адел ЗАУСТАВИЛА КОНЦЕРТ како би одбранила фана од обезбеђења

ЛОС АНЂЕЛЕС: Британска певачица Адел прекинула је концерт у Лас Вегасу како би одбранила фана од обезбеђења које му је, према њеним речима, сметало.
adel
Фото: Epa (Mike Nelson)

На видео-снимцима објављеним на друштвеним мрежама види се како певачица прекида своју песму "Water under the bridge" како би притекла у помоћ обожаваоцу у публици, преноси Тајмс.

Младић је стајао и певао током концерта због чега су му људи који су били око њега рекли да им то смета, након чега му је пришло обезбеђење да га замоли да седне на своје место.

"Можете ли да га оставите на миру, молим вас? Неће ти више сметати, драги. Уживај у остатку концерта. Он је овде дошао да се забави. Сви сте овде да бисте се забавили", рекла је Адел.

Фан је објавио клип на ТикТоку у ком се захвалио британској певачици.

"Адел, хвала ти пуно за ову ноћ и што си се заузела за мене. Жао ми је што нисам одговорио ни на једно твоје питање. Почела си да причаш са мном и буквално сам престао да дишем", рекао је он.

Додао је да није очекивао да ће се људи око њега љутити због тога што је желео да устане и пева заједно са својом омиљеном певачицом.

"Али, искрено, уопште ме није било брига шта ми неко говоре. Нисам имао времена за оне који мрзе", поручио је фан британске певачице.

Адел је једна од најпознатијих певачица на свету, а до сада је објавила четири албума.

Освојила је укупно 16 Греми награда.

EUR/RSD 117.0680
Најновије вести