БИЋЕ МУШКО Михина ћерка годину дана након ТАТИНЕ СМРТИ открила да је ТРУДНА Ево како ће се малишан звати, избор имена је баш ДИРЉИВ (ФОТО)

Италијански медији објавили су вест да је ћерка Синише Михајловића, Вирџинија која са супругом Алесандром Вољаком већ има ћеркицу Виоланте рођену 2021, трудна и да чека дечака.
m
Фото: Printscreen/Instagram@ariannamihajlovic

Оно на шта су медији ставили акценат јесте избор имена за принову.

Синиша Михајловић који је преминуо у децембру 2022. од леукемије био је изузетно везан за своју прву унуку Виоланте са којом се често појављивао на Инстаграму.

У познатој телевизијској емисији ТВ куће Медијасет, Верисимо, Синишина ћерка Вирџинија је изјавила да до сада нико није знао за трудноћу сем породице и да је у четвртом месецу.

Открила сам да сам трудна годину дана након татине смрти. Признајем да је то био тежак моменат, од када нема тате сваки пут када ми се деси нешто лепо ја додам и мало туге. Прва трудноћа је била другачија, јер је тата баш тада био ван опасности и имали смо разлог за двоструку радост. Ова друга трудноћа је различита али сада ми је мало боље. Имала сам среће да видим тату у улози деде, рекла је Вирџинија и додала да јој је супруг, који игра за фудбалски клуб „Ђенова“ и за кога се удала прошлог јуна, петог јануара послао поруку у којој је написао да је сањао да држи у рукама бебу.

 

Био је то сан који је предвидео трудноћу. Алесандро је био јако везан за Синишу.

Синишина друга ћерка је заједно са супругом одлучила да сина назове Леоне Синиша (Лав Синиша).

Наиме, у Италији је обичај да се деци дају два или три имена. Медији подвлаче да је ово дирљив гест док је сама Вирџинија објаснила да је желела име које ће на неки начин бити везано за њеног оца. Термин за рођење дечака је између 14. и 20. септембра, потврдила је Вирџинија.

Дневник/РТС

EUR/RSD 117.1109
Најновије вести