Будућа принцеза у раљама краљевског живота

ЛОНДОН: Британски медији доста простора данас дали су Меган Маркл, будућој британској принцези и вереници принца Харија, и њеном првом појављивању са краљевском породицом.
Epa (Stringer)
Фото: Epa (Stringer)

Она је заједно са осталим члановима краљевске породице провела Божић у Сандрингаму, а Маркл је привукла пажњу својим понашањем, али и гардеробом коју је носила.

Британски медији пренели су да је Маркл држала принца Харија испод руке и да је разговарала са осталим члановима породице, али и да се смејала мало више од осталих.

Један од фотографа је усликао када је почела да се плази и слаже разне гримасе, што је изазвало реакцију на друштеним мрежама.

Медији су пренели и различите коментаре на гардеробу коју је носила, од тога да њен браон шешир браон боје личи на „пуух“ емотикон, до тога да је носила јефтину одећу.

“Дејли мејл“ је чак нашао фотографију беж капута, истоветног са њеним испод које је додао да је његова цена 1.000 фунти.

“Харперс базар“ пренео је и да је истовремено било и прво заједничко појављивање Марклове и супруге принца Вилијама, Кејт Мидлтон.

EUR/RSD 118.4426
Најновије вести