Ћерка Бреда и Анђелине жели да је зову Џон или Питер

Шајло Џоли-Пит је најстарије биолошко дете бившег глумачког пара, Анђелине Џоли (44) и Бреда Пита (56), а јуче је прославила 14. рођендан. 
s
Фото: Youtube Printscreen

Рођена је у граду Свакопмунду у Намибији, а прави је микс својих славних родитеља са својом плавом косом и светлим плавим очима.

Оно што је специфично за Шајло је чињеница да о њој круже гласине да је трансродна од своје друге године. Бред и Анђелина то никад нису потврдили, али у потпуности је подржавају у свему.

Пит је у једном од својих интервјуа за стране медије говорио о својој кћери. Признао је да је тражила да је зову Џон.

Жели да је зовемо Џон или Питер. Морамо је тако звати. Нама као родитељима то је пре било слатко, али многим људима се гадило, испричао је Бред.

Исто тако, Анђелина је већ пре 10 година за „Ванити Фер” рекла:

Шајло воли да се облачи као дечак. Она жели да буде дечак. Због тога смо јој и скратили косу. Она мисли да је једна од својих браће, рекла је Џолијева.

Девојчица је након што је напунила 11 година посетила стручњака који јој је препоручио хормоналну терапију и саветовање, за које сматра да би јој требало помоћи у томе да постане дечак.

Нека деца облаче огртаче и желе да буду Супермен, а Шајло жели да буде попут своје браће. Она нас је све изненадила, али је јако занимљива. Она је и више од тога. Смешна је и лепа, закључила је Анђелина Џоли.

EUR/RSD 117.5685
Најновије вести