ДАРА БУБАМАРА ЖИВЕЛА У БЕДИ И ПРОШЛА ТРНОВИТ ПУТ: Родитељи позајмљивали новац и одећу за њу „Мајка била У ДУГОВИМА ДО ГУШЕ, АЛИ СЕ ИСПЛАТИЛО“

Певачица Дара Бубамара данас живи у изобиљу, али то није одувек био случај, већ је морала да прође кроз трње до звезда.
7
Фото: Youtube Printscreen

Наиме, њена мајка морала је да позајмљује новац како би је слали у Београд на аудиције јер су подржавали њену жељу да се бави музиком.

Певачица је испричала да је њена мајка шила ствари и узимала гардеробу од Дариних другарица да би имала шта да обуче за нека појављивања, а коју је касније враћала, као и позајмљен новац са свих страна.

- Још као дете сам била енергична, а таленат за певање је прво препознала моја учитељица. Кад су родитељи касније видели да стварно привлачим пажњу где год да се појавим, било им је јасно чиме ћу да се бавим кад порастем. Као мала сам певала песме Лепе Брене, била ми је идол и сањала сам да имам каријеру као она - причала је Дара у емисији "Из профила".

Она је истакла да њене родитеље финансијска криза није спречила да јој помогну да оствари своје снове.

- За та позајмљивања родитеља сам сазнала тек касније. Наравно да ми нису причали како су се довијали, ипак сам била клинка и њихово је било да ми помогну како знају и умеју. Кад сам почела да се пробијам на естради, нису били у фазону: "Немамо пара, не можеш да певаш", него су ме гурали даље, само су они знали како. Мајка је била у дуговима до гуше, али се исплатило.

Блиц

EUR/RSD 117.0413
Најновије вести