Гвинет Палтроу и Крис Мартин ухваћени у шетњи Паризом

Прошло је четири године откако су се растали, но глумица Гвинет Палтроу и музичар Крис Мартин остали су у изузетно добрим односима. Након породичног путовања у Лондон, Гвинет и Крис ових дана заједно уживају у Паризу.
gvinet paltrou kris martin
Фото: Youtube Printscreen

Бивши супружници, који су у 11. годишњем браку добили и ћерку Епл и сина Мозеса, након развода остали су у јако добрим односима, одлучивши да недостатак љубави неће утицати на њихов родитељски однос.

Папараци фотографи снимили су их током опуштене шетње градом љубави када нису скидали осмехе с лица.

Како јављају светски медији, Гвинет је, у беж сукњи с цветним узорком, дугом камел капуту и хит пататика-чарапама „Баленсијага“, била као и обичнио супер елегантна и дотерана, док се Крис определио за црни аутфит.

Иначе, некадашњи партнери данас су у љубавним везама с другим особама.

Глумица већ три године љуби продуцента Бреда Фалчука с којим се недавно верила и планира венчање, а Крис је од недавно у љубавној вези с младом глумицом Дакотом Џонсон, ћерком Мелани Грифит и Дона Џонсона.

Крис и ја остали смо у добрим односима и то је јако лепо. Имамо осећај као да је наш однос одувек требало да буде баш овакав какав је данас, рекла је славна глумица 2015. у интервјуу за часопис Мари Клер.

EUR/RSD 117.1990
Најновије вести