Гвинет Палтроу тужена због судара на скијалишту

СОЛТ ЛЕЈК СИТИ: Америчка глумица Гвинет Палтроу (46) оптужена је да је поломила ребра 72. годишњем мушкарцу и узроковала му потрес мозга када је налетела на њега на скијалишту у Јути 2016. године.
gvinet
Фото: Epa (Jimmy Morris)

Пензионисани оптичар Тери Сендерсон рекао је на конференцији за новинаре да је против ње поднео тужбу јер му је нанела повреде и није позвала помоћ, као и да су њен ски инструктор и пријатељи лажно сведочили наводећи да Палтроу није узроковала судар, преноси АП.

Сендерсон је описао да се инцидент догодио на скијашкој стази за почетнике у скијалишту Дир воли, када је изненада чуо хистеричан врисак, и осетио ударац у пределу лопатица.

Последње чега се сећа јесте да је полетео напред, након чега је изгубио свест, а да га је Палтроу ударила рекао му је један познаник који је присуствовао инциденту.

Како је рекао, Палтроу је затим отишла с места несреће и није позвала помоћ.

Глумица је негирала те тврдње и преко портпарола поручила да тужба нема основу и да очекује да ће бити одбачена.

Сендерсон је рекао да му је требло три године да поднесе тужбу јер је имао проблеме с претходним адвокатима и није могао нормално да функционише због потреса мозга.

Како је рекао, био је у контакту с адвокатом Палтроу, али му нису понуђени ни компензација ни извињење, већ је добио само претњу да би и он могао да буде тужен.

У тужби он тражи обештећење од 3,1 милиона долара.

На конференцији је приказао видео снимак на коме се види како жена удара с леђа Сендерсона и још две особе како падају преко њега, а затим како те две особе устају и остављају га у снегу да лежи.

EUR/RSD 117.1921
Најновије вести