Харију и Меган блокиран бренд Сасекс Ројал

ЛОНДОН: Предлог војводе и војвоткиње од Сасекса за заштитни знак свог Сасекс Ројал бренда блокиран је након што је један лекар из Аустралије уложио жалбу, пише Хелоу.  Принц Хари и Меган Маркл надали су се да ће моћи да искористе своје име које је већ познато на друштвеним мрежама, како би покренули своју хуманитарну фондацију за коју имају дугорочне планове - продавати све: од оловака до мајица с капуљачом
hm
Фото: Youtube Printscreen

.И док се још воде преговори с краљицом око тога како ће Меган и Хари живети и зарађивати, пар сада води правну битку након што је један мушкарац уложио жалбу на њихов заштитни знак.

Постоји рок за жалбу пре регистрације заштитног знака. Тада жалбу може да уложи било ако ако сматра потребним, што одгађа време почетка употребе знака, омогућавајући противнику да изгради случај.

Период жалбе за Харија и Меган биће продужен до 20. марта, а требало је да буде 20. фебруар.

Жалбу је поднео Беџамин Ворчестер из Викторије у Аустралији који је студирао медицину у Лондону и наводно је радио као лекар у истом граду од 2011. до 2014. Није познато зашто је уложио жалбу.

Кориштење заштитног знака Сасекс Ројала омогућило би Харију и Меган да продају производе, што би им донело финансијску независност.

Војвода и војвоткиња су сада у Канади са сином Арчијем Харисоном, али су се сагласили да ће вратити 2,4 милиона фунти пореским обвезницима, од чијег је новца реновирана њихова кућа у Фрагмору. Они више не користе своје титуле, али ће и даље бити познати као војвода и војвоткиња од Сасекса, што је потврђено у изјави Букингамске палате у суботу. 

EUR/RSD 117.5690
Најновије вести