ИНАЧЕ НЕ ПИЈЕ, АЛИ... Тијана Ајфон: У Нову улазим с АЛКОХОЛОМ! Ово ми је била НАЈБОЉА и НАЈГОРА година

Старлета и предузетница Тијана Максимовић, познатија као Тијана Ајфон, је једна од јавних личности која где год се појави изазове велику пажњу медија.
t
Фото: Youtube Printscreen/HYPE TV

На питање на чему је највише захвална ове године, Тијана је одговорила да јој је „ово била најбоља, најуспешнија, најгора и најружнија година икад“!

Како је додала, највише је захвална што су отишли људи који је требало да оду, захвална је што улази у нову годину са људима који су квалитетни, сазрела је и пословно и приватно.

Јако тешка година је иза мене, али јако лепа година, закључује Тијана.

Како је даље казала, празнике ће прославити у кругу пријатеља и породице, од 31. до 10. јануара је на одмору, тако да планира да са алкохолом и пријатељима прослави Нову годину.

Целе године сам много радила, тако да у Нову годину улазим са алкохолом, што није специфично за мене јер већ годинама не пијем, поручила је.

У поноћ ће, како каже, пожелети да јој мама и цела породица буду живи и здрави, јер, како додаје, „све прође, а здравље је најбитније“.

У вези с плановима за 2024, каже како је живот научио да ништа не планира.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HYPE TV (@hypetv.rs)

Сваки пут кад планирам реалност ми удари такву шамарчину да ме врати у 3. разред у оснонве школе, тако да ништа не планирам. Али волим да радим и да имам доста обавеза, јер желим доста да радим у будућности али само послове који ми доносе паре, јер сад верујем само у паре и у ништа више, поручила је позната старлета.

Еспресо/ Никола Станушић

 

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести