Једна реченица одредила живот Џенифер Анистон

Већина би помислила да је глумици Џенифер Анистон све потаман у животу, али она открива да то и није баш тако. Џенифер је у нтервјуу за Харпер'с Базар открила једну ствар из личног живота које ни данас не може да се ослободи.
a
Фото: EPA/EFE NINA PROMMER

Наиме, Џенифер је открила да је само једна реченица из детињства одредила њен живот заувек и утицала на њено самопоуздање. Она је објаснила да је јој та реченица упућена када је имала 11 година, и да је изговорено имало велики утицај на њен каснији живот, преноси сајт Б92.

"Сећам се да су ми родитељи у критичном добу, када сам имала 11 година, после вечере рекли да могу да напустим сто и одем јер нисам имала шта паметно да кажем. Ту реченицу ћу заувек да памтим и, ако ћемо искрено, а хоћемо јер имам 50 година, она ми је обележила цео живот", изјавила је Џенифер.

Глумица је истакла како јој је било лепо када је свој глас давала туђим речима, мислећи на глуму и глумачки рад, али да се у већем друштву и друштву непознатих људи увек осећала непријатно, али и као да поново има оних 11 година, преноси Индекс.

Џенифер је рекла да је свесна да је узор младим људима и да се управо због тога труди да им својим искуством помогне како њихове животе не би обележила слична реченица, али и како би знали да је њихова реч важна и да има снагу.

Што се каријере тиче, једна од најпопуларнијих серија "Пријатељи" донела јој је огроман успех и велику популарност, а статусу холивудске звезде допринели су и веома гледани филмови у којима је глумила.

 

EUR/RSD 117.5679
Најновије вести