Кејт  Бекинсејл поручила критичарима да се не боје старења

Глумица Кејт Бекинсејл морала је да одговори хејтерима који су је испрозивали због њених фотографија у бикинију.
b
Фото: Youtube Printscreen

У последњих неколико дана, глумица дели фотографије са одмора у Мексику, преноси сајт Б92. На једној фотографији Кејт позира унутра и црном бикинију дубоког струка. Иако су је њени фанови похвалили због изгледа, било је и оних који су рекли да је она превише стара да би се сликала у бикинију као и да само жели да на тај начин скрене пажњу на себе.

"Не знам ко вас је навео да мислите да како старите губите на вредности, не можете бити атрактивни и секси или да имате дивну везу са вашим телом. Да ли сте свесни да када када оптужујете некога за нешто, посебно некога кога не познајете или скрећете пажњу без да сте ту особу упознали, ви заправо откривате нешто јако ружно о себи или нешто чега се и сами плашите“, написала је глумица.

При том, позвала је све своје пратиоце који су млађи да се не боје старења јер не треба да обраћају пажњу на то што их медији или други људи плаше да је сва наша вредност закључана у младости, пише Индепендент. Кејт је била сурово искрена и рекла да не може да замисли колико неко треба да буде несрећан како би написао такав коментар.

EUR/RSD 117.5690
Најновије вести