Ким Кардашијан постала каубојка

Сестре Кардашијан врло често знају да изненаде необичним одевним комбинацијама које затим постану прави модни хит у свету. Овог пута је Ким Кардашијан осванула у „каубојском” стајлингу.
k
Фото: Printscreen/Instagram@kimkardashian

Најновији стајлинг који је Ким објавила путем друштвених мрежа, а на којима је прати 170 милиона људи из целог света, поделио је мишљења.

Ким Кардашијан увукла се у врло необичну креацију у „каубојском” стилу који открива места која иначе одећом покривамо.

Потпуно сређена, а немам где да идем, поручила је Ким, а многи се се затим питали где би уопште отишла овако обучена.

На себи је имала кожне панталоне које су пресечене на стратешком делу па откривају њен доњи веш, док их с горње стране придржава велики бели каиш. Уместо мајице, Ким је на себе ставила бели грудњак из своје најновије колекције удобног доњег веша.

Ни ципеле на овој креацији нису биле сасвим обичне, већ је позната ријалити звезда, предузетница и будући адвокат, обула потпуно прозирне штикле на високу пету.

Пустила је своје плаве вештачке увојке и ставила тренутно најпожељније сунчане наочаре на тржишту, оне какве су се носиле 90-их.

Судећи по томе како се публика понаша у ситуацијама када славна Кардашијанка нешто обуче, не треба чудити ако овакве изазовне и нетипичне креације ускоро видимо на још неким девојкама.

EUR/RSD 117.5685
Најновије вести