Крис Прат гласао за Криса Хемсворта за титулу "Најзгоднијег Криса"

Глумац Крис Прат гостовао је у емисији Елен Деџенерис где је коментарисао такмичење које је покренуо магазин „Пипл“, а које се бави проналажењем "Најзгоднијег Криса". Глумац је истакао како је и он гласао за Криса Хемсворт те како сматра да је он заслужено однео титулу.
d
Фото: Youtube Printscreen

Прат је у емисији коментарисао како му није жао што је изгубио те како је задовољан што је уопште био номинован. Елен је на све то кроз шалу прокоментарисала како то и није баш тешко, јер је „Пипл“ номиновао сваког Криса у Холлyвооду.

"Види, морам бити искрен. И ја бих гласао за њега. Мислим, погледај га, он је прелеп", рекао је Прат, а преноси Кликс.

Прат је коментарисао како се он и Хемсворт не могу поредити те како он свог колегу сматра много згоднијим. Елен је затим приказала фотографију на којој Прат позира без мајице, на што је публика уздахнула, а Прат није остао равнодушан те је признао да је и он веома згодан. Глумац је такође коментарисао свој статус везе те нервозу коју је осећао када је питао Арнолда Шварценегера за руку његове кћерке Кетрин.

"Мислим да било која особа која поштује традицију и одлучи да пита оца своје девојке за њену руку мора осећати нервозу. Али и у томе лежи део лепоте", рекао је глумац који је своју веридбу објавип преко Инстаграма.

EUR/RSD 117.9693
Најновије вести