Кристина Беквалац: Више од свега желим своју ревију

НОВИ САД: Недавно одржану ревију брендова у „Променади” увеличао је и „Дизел”, чију смо најновију колекцију за текућу сезону имали прилике да видимо на модној писти „Serbia fashion Week”-а.
kristina bekvalac
Фото: Srđan Aleksić

Манекени и манекенке за потребе представљања најновијих комада из ове колекције стилизовала је Новосађанка Кристина Беквалац. Она је приказала урбане комаде одеће, које не би, барем се стиче такав утисак, свако могао да понесе. На ревији смо видели комбинације одевних комада и модних додатака које могу да понесу они који самоуверено могу да изнесу модне трендове. 

Како нам је Кристина рекла, стилизација ревија јој је омиљени сегмент у послу, па и не чуди што је те вечери била толико узбуђена.

Осећам се као да ово први пут радим у животи, а људи ми кажу да је то добро јер то значи да волим свој посао и да ме то тера напред, казала је Беквалчева и додала да јој је посебно драго што је стилизовала ревију „Дизела”, јер јој је то један од омиљених брендова.

Кроз смех је на наше питање када ћемо моћи да гледамо и њене ауторске креације на самосталој ревији, одговорила да ништа не жели више од тога, али да је неке материјалне и организационе ствари деле од тога.

С обзиром на то да имам јако велику жељу да се то деси мислим да ће она да превлада ове небитне ствари, па се надам да ће ускоро и да се реализује моја самостална ревија, рекла нам је позната стилисткиња.

Кристина је те вечери и сама носила „Дизелове” фармерке, мајицу и штикле, а кежуал стил употпунила је занимљивим капутом. Каже да не одступа од свог стила, па је несрећна када је натерају да се утегне, јер воли да се осећа комотно. Ипак, додаје, више воли да стилизује друге.

Ја највише волим да купујем успут, шта ми падне под руку то и узмем, а више проводим времена тако што купујем за друге људе, рекла је позната Новосађанка и осврнула се на изглед мама у Србији.


Креира костиме за сестрин концерт

Кристина нам је открила да је врло убуђена јер ће 14. фебруара, када њена сестра Наташа Беквалац има велики солистички концерт у Београду, публика имати прилику да види костиме које је она дизајнирала. Каже да ће и костими, али и цео Натин концерт бити прелепи, те да од пре месец дана интензивно припремају све.

Сем добре музике тог дана у Арени можете очекивати заиста велику костимску фешту, не смем да откривам шта то припремамо. Претенциозно ми је да кажем да ће то бити нешто невиђено, али сигурно ће то бити нешто на чему се ради студиозно и нешто из љубави и с јако пуно труда, нагласила је Кристина Беквалац.


Генерално, додала је, не воли тај „мама стил” којим жене поручују да су веома ангажоване око деце, па немају времена за себе. Мислим да мајке увек треба да нађу времена и за себе јер, како се каже, задовољна мајка - задовољна деца. А морам да признам и да сам изненађена изгледом Новосађанки данас. Оне су увек биле лепе, али ми се чини да су мало претеривале у улепшавању, али сада на улицама можете да видите јако лепо и умерено стилизоване девојке и ја сам јако поносна на њих, казала је Кристина.

В. Бијелић

EUR/RSD 117.5759
Најновије вести