У „Променади” затворен ревијални програм „Serbia Fashion Week”-а

Ревијом модних брендова која је у суботу вече одржана на великој тераси тржног центра „Променада” затворен је ревијални програм 13. „Serbia Fashion Week”-а. Модном пистом продефиловало је више од 80 манекена и манекенки, који су на себи носили најновије колекције модних брендова „Беоспорт”, „P…S… Fashion”, „Mohito”, „Gagliardi”, „Under Amour”, „Barbolini”, „XYZ Fashion Store”, „Fashion & Friends”, „Calvin Klein” и „Diesel”.
њ
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Публика је кроз три ревијална блока видела и спортску одећу и опрему, капуте и јакне, елегантна одела и вечење хаљине, али и урбане комаде за оне који воле да буду у тренду и самоуверено носе оно што обуку.

Председница „Serbia Fashion Week”-а и Националне коморе за моду Србије Светлана Хорват рекла је на почетку вечери да је „Дан брендова” веома важан сегмент Српске недеље моде јер је модна индустрија, пре свега, значајна грана привреде. Маркетинг менаџерка „Променаде” Дарја Кустудија додала је овакав догађај битан и за тај тржни центар, те да кроз партнерство са „ Serbia Fashion Week”-ом желе да приближе актуелне модне трендове свима који деле њихову љубав према моди, уметности и добром дизајну.

Осим модних сладокусаца, овај интернационални фестивал моде и уметности окупио је у тржном центру те вечери и познате личности, а међу њима су били глумци Александар Радојичић, Бојан Перић, Виктор Савић и Драгана Мићаловић и модна инфлуенсерка Дуња Јованић. Из првог реда моделе је пратила и Новосађанка Кристина Беквалац, која је стилизовала манекене и манекенке за потребе ревије бренда „Diesel”. Како нам је рекла, иако се дуго бави стилизовањем те вечери била је посебно узбуђена, а признала нам је и да има жељу да сама креира и прикаже нам свој рад кроз самосталну модну ревију.

Фото: Дневник (Ф. Бакић)

– Ништа не желим више од тога да и сама имам своју ревију, а једино ме неке материјалне и организационе ствари деле од тога, али с обзиром на то да имам велику жељу, мислим да ће она да превлада све што је небитно, тако да се надам да ће се ускоро десити и то – рекла је модна стилисткиња Кристина Беквалац.

Будући да је ревија одржана под отвореним небом, а да се температура значајно спустила, публику је добрим ритмом и феноменалним гласом, али и стајлингом загрејала певачица Александра Радовић, која је пре почетка последњег ревијалног блока отпевала неколико својих хитова и подигла окупљене на ноге.

В. Бијелић

Фото: Дневник (Ф. Бакић)
EUR/RSD 117.5900
Најновије вести