Мишел Обама у депресији, криви Трампа

ЊУЈОРК: Супруга бившег председника САД Барака Обаме Мишел изјавила је да пати од лакше депресије, а за то је између осталог окривила и актуленог америчког председника Доналда Трампа.
Misel Obama/Tanjug
Фото: Tanjug

“Суочавам се и борим с блажим степеном депресије. Не само због корона вируса, већ и расних сукоба, лошег односа према црним љдима, али и због државне администрације. Свакоднево гледам то лицемерје које ме деморалише, исцрпљује и чини потиштеном”, рекла је Обама у свом новом подкасту, када је објаснила и како се бори са проблемом, преноси Њујорк пост.

Њујоршки дневник подсећа да бивша прва дама САД и њен супруг Барак Обама и даље живе у Вашингтону, три километра од Беле куће а да одмах иза угла станује и ћерка председника САД Иванка Трамп.

Обама је рекла да се у броби са депресијом труди да ради, јер јој то помаже да се осећа боље, као и да вежба, али да је било дана током мера изолације спроведених због корона вируса, када ни то није могла и када јој је расположење падало.

“Мој дух се подиже када се осећам здраво и када сам окружена добрим људима”, рекла је Мишел Обама и додала да јој је важно да нађе начин да остане повезана с пријатељима, њеним девојкама, децом, мужем, који јој доносе радост.

“То су мале ствари, али веома битне, то су моји мали ритуали”, рекла је Обама, супруга првог црног председника САД која у јануару пуни 57 година.

Додала је пролази кроз успоне и падове које цео свет осећа, да има тренутака када "себе не препознаје", и да не може да спава измејду осталог И због односа према црном човеку.

EUR/RSD 117.5754
Најновије вести