Наша Рика осваја свет

Певачицу Рику британски медији називају најновијом поп сензацијом која прети да освоји светску музичку сцену, а многима је непознато да ова лепотица заправо има српско порекло.
r
Фото: Youtube Printscreen

Осаманестогодишња Чандрика Дарбари, познатија као Рика, рођена је у Лондону где је одрасла и школовала се, а има веома занимљиво порекло – њена мајка је из Србије, а отац из Индије.

Осим што пева, Рика је композитор, а први пробој на британску музичку сцену имала је са песмом „No Need”, као и песмом подршке за људе угрожене ратом у Сирији „For Peace In Syria”. Она је ову песму отпевала заједно са братом, а спот који је снимила у Делхију прегледало је више од милион људи.

Рика је већ успела да пронађе своје место на музичком небу и постане звезда у Лондону, а нова нумера „On My Way” претендује да поново освоји музичке листе.

Рика воли денс, поп и рнб музику, а обожава светског певача Џастина Бибера са којим би волела да сарађује једног дана. И док стрпљиво чека да јој се догоди неки велики дует, она је у потпуности посвећена својим сингловима, као и албуму који је у припреми.

Како је објаснила у једном интервјуу, њене песме су веома позитивне, шаљу поруке љубави и толеранције.

Уметница српско-индијског порекла такође посебну пажњу обраћа на текстове које пише, како би млади могли да се поистовете и повежу са речима.

А када је реч о инспирацији, она је управо црпи „из мултикултуролошког васпитања, као и стварима којима је била изложена током одрастања”. Како пише портал  The Quint Pop звезда обожава српску и индијску културу.

Она редовно путује у Делхи, а имали смо прилику да је видимо и у Србији када се представила нашој публици 2017. године у финалу такмичења Мис Србија.

EUR/RSD 117.0802
Најновије вести