Парис Хилтон има свој кулинарски шоу

Парис Хилтон (38) има нови бизнис - покренула је сопствени кулинарски шоу.
paris hilton
Фото: Youtube Printscreen

Ове недеље на њеном службеном Јутјуб профилу премијерно је приказана емисија „Cooking with Paris” у којој је демонстрирала све скривене кулинарске „способности”.

Откако знам за себе, сећам се да сам дане проводила за кухињским пултом, гледајући моју мајку Кети како кува - открила је Парис док јој је помоћ у кухињи пружала малена црна чивава која је на себи имала Шанелову кецељу.

Али, како је споменута емисија одмицала, постало је јасно да се богата наследница не сналази баш најбоље у кухињи. У једном тренутку одлучила је гледаоцима покаже начин на који прави, како сама каже, своје славне лазање, а ускоро је постало јасно да су славне због начина припреме.

Будући да на располагању није имала унапред уситњени сир, моцарелу коју је додала лазањама смрвила је рукама притом носећи црне кожне рукавице како би се што мање запрљала.

Наравно, све време има савршену фризуру и шминку и даје савете о томе како је најбоље купити тесто за лазање које се не мора претходно кувати, како треба купити већ нарендану моцарелу и шта учинити ако случајно ставите превише уља или соли у јело које припремате.

Овде имам лук и бели лук који бих требала исећи, али осећам да моје лазање не треба да садрже лук и бели лук у себи, закључила је Парис на самом крају.

EUR/RSD 117.5753
Најновије вести