Певач Дарко Лазић чист као бебина гуза: ПРОБАО САМ САМО КОКАИН, ВРАТИО ПАРЕ ЗЕЛЕНАШИМА

Фолк певач Дарко Лазић је недавно проговорио о пороцима, о томе да је пробао недозвољене супстанце, али и отворено о односу са бившим партнеркама.
1
Фото: Youtube Printscreen

Певач је открио шта је конзумирао од наркотика.

- Пробао сам само кокаин - тврди Дарко и наставља:

- То су те неке године... Када уђеш млад у целу ову машинерију и пун си пара, зарађујеш. Сви те тапшу по рамену, па идемо изласци, па идемо друштво... Особа која заради пуно пара у младим годинама и која постане популарна, славна, која каже да га слава није пукла у главу, то је таква једна велика лаж. Мене је пукла и те како у главу. Значи буквално мислиш да је цео свет твој, идемо, ја сам најбитнији, свуда су ти врата отворена. Тапшу те по раменима, све може. Хоћеш ауто-може, које хоћеш. Ево ти на одложено плаћање, даћеш кад будеш имао. Хоћеш овај мотор - може и то, ево ти на одложено плаћање. И ти онда упаднеш у дугове у озбиљан проблем када видиш да то није тако.

Дарко је открио да је имао проблем и са дуговима, али и да их је решио.

- Ја сам чист! Могу сада лепо да се крећем свуда. Не може нико више да каже да му нешто дугујем. И зеленашима и свима, све сам вратио - искрено је одговорио Дарко, а онда проговорио о Ани Севић са којом има ћерку Лорену.

- Ана је била моја прва, озбиљна веза. Имамо дете, наравно да је било љубави. Ана и ја сада имамо јако добар однос, све је дошло на своје. Били смо премлади, првенствено ја. У нашем односу су кренуле трзавице кад се ланац покидао, кад сам кренуо да лудујем...Обоје смо криви, јер смо незрело ушли у све то. Али хвала милом Богу, имамо сјајно дете која је геније. Са Аном сам стварно у никад бољим односима. Буквално као брат и сестра. И са њеним супругом Данијелом сам у одличним односима. Он је супер човек. Моје дете живи са њима, он моје дете гледа као своје. То је један потпуно здрав однос - рекао је Лазић, а онда се осврнуо и на другу бившу жену Марину Гагић која му је родила сина Алексеја.

- Функционишемо, комуницирамо, све што је везано за Алексеја. Марина има свој живот, ја свој. Требало би да прође још пар година да би се то све лепо уклопило и сматрам да ће тако и бити - рекао је певач, па открио да је са Аном ипак у бољим односима.

- Знаш како, Ана је и озбиљнија и са годинама. Стрпљен-спашен. И то ће доћи на своје. Најсрећнији бих био када би Марина нашла своју срећу. Драге воље бих Марини певао на свадби - рекао је певач у емисији "Разоткривање" на Републици.

Певач ништа није рекао о свом проблему с вожњом, по чему је најпознатији. Пре извесног времена доживео је тежак удес.

Дневник, Телеграф

EUR/RSD 117.1109
Најновије вести