Северина: Опрости им сине, не знају шта чине

У правној борби у вези са старатељством над сином Александром, популарна певачица Северина Којић јуче је изгубила спор с бившим партнером Миланом Поповићем.
1
Фото: Youtube Printscreen

Према одлуци суда у Загребу, син је припао оцу, а огорчена певачица први пут се огласила након свега.

"Знаш сине, то су само неки папири које је неко исписао и постоје нека слова која је неко натипкао у речи која не вреде за нас двоје. Одузели су нас једно од другог физички, али то је све што су могли. Након 7 и по година сада су ми дали да те виђам 88 сати месечно. Хеј, па то је ипак 88 сати. Могли су и мање, све су могли и све су направили да нас повреде. Али,знаш шта све ми можемо, ти и ја са 88 сати? Можемо чуда. Дали су ми да два пута месечно могу преспавати с тобом и успавати те. Хеј, колико се ми можемо испричати за те две вечери они не могу ни замислити. Све друге вечери мама ће те замишљати. Јер ти се претвараш у сваку моју мисао и свака моја мисао се претвара у тебе. Могу ми те неки страни људи забранити, али ми не могу забранити да те волим, да мислим на тебе сваку секунду. Ово је сине само ружан сан и мама обећава да ћемо се брзо пробудити", написала је Северина.

Емотивним речима које је посветила сину Александру ни ту није био крај...

"Опет ћемо се ми успављивати сваку вечер, а о томе ће одлучити 'господин време'. До тада, мама је увк уз тебе и ово ће брзо проћи сине. Опрости што ти нисам стигла ни обаснит шта се јуче десило, имали смо пуно важнијих ствари. Гледали смо 'Тоy сторy 4' па смо пекли палачинке, па смо се играли зоолошког и није било времена за тугу ни за објашњење. Морала сам те одвести. Ишли смо са осмехом. Те чудне речи које постоје само на папиру, али не и у стварности, написала је једна тета која не зна ко смо ми и која се игра с нама. Тета је на вишем нивоу игрице. Увела је нова правила у игрицу звану 'хрватско правосуђе'. Ми само нисмо ово ни слутили, нисмо знали правила. То су њена правила, њихова, не наша. Само ти мени буди добро и све ће бити добро. Мама је добро Робyне мој, твој Бетман те чека. И опрости им сине јер стварно не знају шта чине", написала је Северина.

Према писањима хрватских медија, око 20:10 сати из Северининог стана у Загребу синоћ су изашли певачица, њен син, супруг Игор и још једна женска особа. Након што су дечака оставили оцу, Сплићанка је у року од 20 минута утрчала у кућу да је комшије не би виделе.

EUR/RSD 117.5802
Најновије вести