Сталоне: Роки никада неће умрети

Амерички глумац Силвестер Сталоне је поделио с фановима како је можда стигло време да се опрости од улоге боксера Рокија Балбое.
silvester stalone
Фото: Youtube Printscreen

Желим свима широм света да се захвалим на томе што су Рокија пустили у своја срца последњих 40 година. Била ми је највећа привилегија створити и глумити овако значајан лик. Премда ми ово слама срце, нажалост, све се ствари морају завршити. Волим вас драге и љубазне људе, а најважније је да Роки никада неће умрети јер и даље живи у вама, рекао је Сталоне у видеу који је објавио на Инстаграму.

Ово је вероватно мој последњи родео, то што се догодило, никад нисам очекивао, казао је 73. годишњи глумац.

Мислио сам да је с Рокијем готово 2006. и био сам тиме задовољан, а изненада се појавио тај млади човек Мајкл Б. Џордан и читава се прича променила. Нови проблеми, нове авантуре. Не могу бити срећнији, јер док се повлачим и како је моја прича испричана, тако се отвара цели нови свет за млађу генерацију, рекао је.

Сталонеов лик појавио се у шест филмова о Рокију од којих се последњи приказивао 2006. и потом поново у филму “Легенда је рођена” 2015, у ком је постао тренер главног лика Адониса Џонсона ког је играо Џордан.

Други део филма у Америци је почео да се приказује пре недељу дана.

EUR/RSD 117.5802
Најновије вести