ТАЈНО ВЕНЧАЊЕ НА ТАЈЛАНДУ? Станија рекла “да” Асмину СВЕ МУ ЈЕ ОПРОСТИЛА (ФОТО)

Станија Добројевић се наводно удала на Тајланду. Старлета је све опростила Асмину Дурџићу, због кога се недавно нашла у центру скандала.
s
Фото: Prinstscreen/Facebook

- Нису планирали венчање, то се десило спонтано на Тајланду. Па они нису заједно ни отишли, већ јој се он придружио молећи је да му опрости све и да му да другу шансу. Човек је прешао пола света да је нађе тамо, он је одлепио за њом. Станија и Асмин се баш воле и нисам се изненадила када су ми саопштили да ће се венчати. Она је увек маштала да то буде на некој егзотичној дестинацији, на некој плажи - наводи извор, па додаје:

- Било јој је жао што јој ту нису мајка и брат, али свакако да се неће на овоме завршити, правиће они свадбу и венчање за породицу и пријатеље. Његова породица је одлично прихватила Станију. Због породице, која још увек није сигурна да је он прави човек за њу, Станија ћути - наставља извор.

- Да се не лажемо, Станији смета овај скандал, али он је стварно гледа као мало воде на длану и коначно да је нашла неког озбиљног мушкарца који се бори за њу, а не клинца који ће да јој љубоморише, излази по клубовима и да га она финансира. Надам се да ће се ускоро остварити и у улази мајке, она је то заслужила и јако је тешко поднела губитак бебе коју је чекала са Асмином - завршио је извор.

Курир/Старс

 

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести