Вељко и Богдана рекли “да”, цео Тител испратио младу

Вељко Ражнатовић, син Жељка Ражнатовића Аркана и фолк певачице Светлане Ражнатовић, вереници Богдани Родић из Титела рекао је судбоносно “да”.
svadba
Фото: Стево Диклић

Овај пар наредне године добиће принову, а одлучио се да свадбу, ону црквену и ону грађанску, прослави у Београду, уз музику, весеље и директан пренос на РТВ Пинк, баш као што су то пре четврт века учинили Вељкови родитељи.

Припреме су почеле рано ујутру, када су сватови почели да се окупљају испред куће Ражнатовићевих на Дедињу, одакле су отишли у Тител по младу. Музика их је пратила све време пута, у кући невесте Богдане Родић било је весело, како и приличи, а свекрва, Светлана Ражнатовић, била је на висини задатка. У Тител је младожења стигао у окићеном ролс ројсу, а пратио их је аутобус са сватовима с Вељковим и Богданининим именима.

Сватове с младом испратиле су бројне телевизијске екипе, рођаци, пријатељи и заинтересоване комшије, а венчање је одржано у Храму светог Саве, а венчао их је духовник Стефан Шарић.

Излазак младе из куће, уз традиционално обарање јабуке, испратио је цео Тител, мајка је, као и све мајке, пустила сузу, а Титељани су се забављали погађајући ко је од славних и познатих дошао чак до ове поспане бачке варошице, само да би увеличао славље. Вељко је јабуку погодио из прве, а они који се сећају венчања Аркана и Цеце кажу да је  тадашњи младожења шест пута гађао. Богдана је била у преправљеној Цециној венчаници.

Прослава је касније, као и грађанско венчање, настављена у хотелу Хајат, а младенци, родбина и остале званице сликама и утисцима преплавили су друштвене мреже.

Е. Д.

Фото: Стево Диклић

Prd
25.11.2019 • 09:45
Kada informacija o venčanju gangsterskog sina i seoske cure dođe do najtiražnijeg regionalnog lista to je siguran znak da tu novinu treba ugasiti.
L0RY
26.11.2019 • 23:16
Da, stvarno... Pročitala sam iz čiste neverice
EUR/RSD 117.5802
Најновије вести