ЖАБАЉЧАНКА, УДАТА ЗА МИЛИЈАРДЕРА, ЖИВИ САВРШЕН ЖИВОТ Ево шта некадашња мисица Јелена Бин Драи РАДИ И КОГ СЛАВНОГ СПОРТИСТУ ЈЕ УГОСТИЛА

Бивша српска манекенка Јелена бин Драи, данас позната као најбогатија Српкиња, некада није имала гламурозан живот.
1
Фото: Youtube Printscreen

Пореклом из Жабља, Јелена се прославила 1998. године када је постала Мис Југославије, Мис фотогеничности и Мис интернета.

Ппосле избора за Мис Јелена је отишла у Милано, затим у Дубаи где је постала једна од најтраженијих манекенки у Уједињеним Арапским Емиратима.

Путем заједничких пријатеља упознала је Саида бин Драиjа, чије се богатство процењује на две милијарде долара за ког се удала 2008. године и са којим има четворо деце.

Многи су причали како она живи у Бин Драијевом харему, те да му није једина жена. Јелена се од таквих прича брани хумором.

Фото: Инстаграм/принтскрин

 "Наравно да живим у харему. Ја сам вампиризована Хурем. Мој муж је Султан Величанствени, то већ знате, а срећом има још 147 жена и током ове пандемије не морам да патим и да га виђам сваки дан - кроз смех је рекла Јелена.

Пар има ћерку Асију и синове Хилала, Хамдана и Рашида. Јелена је открила и да се у њиховој кући подједнако поштују сви верски празници, како његови, тако и њени.

- Увек свечано, као и слава и Божић или било који исламски празник. У нашој кући се све слави и поштује по обичајима који налажу. Фарбају се јаја, спрема се домаћа српска храна, деца се куцају јајима. Целу традицију из Србије смо пренели овде - испричала је она једном приликом.

Осим што је веома пожртвована као мајка, Јелена је и веома успешна пословна жена која је на челу неколико компанија. Њен модни бренд познат је у УАЕ, а однедавно је одговорна за гардеробу Сање Ромић, доценткиње на Академији уметности у Новом Саду.

Фото: jelenabindrai.com/printscreen

Веома је активна у друштвеном животу, те је угостила и Вању Грбића, у време одржавања Специјалних олимпијских игара у Абу Дабију.

 

EUR/RSD 117.1109
Најновије вести