ЗАДОВОЉСТВО НЕМА ЦЕНУ Супруга арапског милионера поделила ЛИСТУ СТВАРИ које је тражила од њега кад се удала (ФОТО, ВИДЕО)

Популарна инфлуенсерка Сауди бин Надак све је популарнија на друштвеним мрежама, где неретко показује у каквом луксузу живи са својим супругом Џамалом, арапским бизнисменом и милионером.
d
Фото: Printscreen/TikToik/soudiofarabia

Она је недавно открила да долази из Уједињеног Краљевства, али да живи у Дубаију 20 година. Такође, истакла је да је са супругом заједно 6 година, а од тога су три године у браку.

Активна је и на ТикТоку, а сада је у једном видео-снимку поделила отворено шта је то све тражила као супруга арапског милионера када се удала.

Мало је рећи да су њени пратиоци на друштвеним мрежама шокирани, као и да је нимало не штеде.

Инфлуенсеркин видео постао је виралан под називом ‘Ствари које сам тражила кад сам се удала за милионера’.

Потпуни приступ његовом банковном рачуну, ормар од милион долара, 100 хиљада долара месечно за шопинг, три нове некретнине широм света, личног телохранитеља јер се бојим, написала је.

Коментатори је нису штедели, а њена бахата листа згрозила је многе пратиоце којима није јасно што отворено пропагира такве вредности.

Постоје и оне жене које је отворено питају за савете:

Како се носиш са женама које покушавају да ти украду мужа? Ја то мрзим, упитала ју је једна пратитељка, а она јој је одговорила: Џамал и ја верујемо једно другом 100 посто.

Еспресо

 

@soudiofarabia Is this too much to ask for? ✨ #millionaire #fyp #dubai #ksa ♬ الصوت الأصلي - جهاد

 

EUR/RSD 117.0557
Најновије вести