ХРВАТСКА ПЕВАЧИЦА И СРПСКА СНАЈКА РАДИЛА У СТРИПТИЗ КЛУБУ Мартина Врбос отворено о наступу, ЕВО ШТА ЈОЈ ЈЕ НАЈВИШЕ СМЕТАЛО

Певачица Мартина Врбос у једном је интервјуу открила како је за време студија један период живела у Њујорку и испричала како је у тада радила у стриптиз бару како би зарадила новац за снимање албума.
1
Фото: Instagram printscreen

- Сећам се када сам са 18 година кренула за Њујорк: нити сам размишљала где ћу, ни шта ћу... Радила сам тада у стриптиз клубу,  имала сам своју тачку. Гледала сам како да зарадим, како да снимим албум, а у исто време сам завршавала Економски факултет - испричала је јевачица из Ријеке у интерву за ИН Магазин једном приликом. Открила је како су јој родитељи били забринути док је живела у Америци.

-  Моји родитељи су се бринули, како ћу сама... Да сада треба да кренем, много бих више бринула... Тада, певала сам, имала сам тачку онако у топлесу, мени је већи проблем био што ми је доњи део кратак него што сам горе гола. Стално сам размишљала како ми стражњица изгледа, али сам се тешила да су Американке дебеле, те ћу сигурно проћи. И добро сам зарадила, снимила албум и ето, вратила се - присетила се Мартина која већ годинама живи у Србији, где се удала за Београђанина Богољуба Видаковића.

Српски јавни сервис РТС крајем децембра обавио је ко је у ужем избору за њиховог представника на Евровизији. На списку су бројна позната лица, а међу извођачима се нашла и Мартина Врбос која ће извести песму „Да ме волиш“. Врбос је била дуго одсутна с естраде и изгледа да је ово њен нови покушај повратка. Врбос је недавно открила и како је добила борбу с вишком килограма, коју је годинама водила. Причала је како је изгубила 50 килограма и осврнула се на чињеницу како се често више писало о њезином изгледу и килограмима, него о музичкој каријери.

- Знаш, ако ти напишеш, Мартина је издала ''Зашто ми не даш да те волим'' или - Мартина је смршала 50 килограма. Ајмо сад, шта отвараш? Отвараш ово где је смршала, ја саму себе отварам и кажем "Боже стварно сам смршала, дај да видим....Увек је килажа била важнија него моје певање. Што је жалосно јер мислим да стварно имам глас којем би требало мало више простора него моје киле - рекла је Врбос за ИН Магазин.

EUR/RSD 117.0791
Најновије вести