Изашла истина о девојци Лазара Ристовског: Ово је Аницино право занимање

Истина о девојци Лазара Ристовског изашла на видело
Printscreen /Instagram
Фото: Printscreen /Instagram

Глумац Лазар Ристовски је у вези са 49 година млађом глумицом Аницом Лазић.

Њу је јавност упознала као нову Лазину девојку, а она је затим почела да се доказује као глумица.

Истина о девојци Лазара Ристовског изашла на видело, ово је њено занимање

Први озбиљнији ангажман имала је у серији „Дрим-тим“, у продукцији њеног дечка који игра и главну улогу, а последњи у низу Лазићева је остварила у филму „Руски конзул“ у којем је последњу улогу на великом платну остварио легендарни Жарко Лаушевић.

Док су сви мислили да је Аница по образовању глумица сада је испливала истина о њој.  Аница нема диплому Факултета драмских уметности нити неке школе глуме, већ је на Универзитету у Италији стекла звање дипломираног психолога.

Самоука Аница је потписана као глумица сада већ у неколико ТВ пројеката. Иначе, када се чуло да је Аница у вези са Лазаром, један корисник Твитера објавио њихову фотографију и написао: „Глумац Лазар Ристовски са девојком глумицом Аницом Лазић“.

Тим поводом реаговала је и Љиљана Благојевић.

Није глумица. Глума јој је хоби – написала је она, а онда се огласила за домаће медије:

– Нисам мислила ништа лоше. Само сам написала да није завршила Факултет драмских уметности. Нисам желела никога да ниподаштавам, поготово не младо створење. Само сам мислила на то да је завршила други факултет и да није глумица – рекла је тада цењена уметница.

Да подсетимо, Аница Лазић је недавно открила да ли је као мала маштала о свом венчању.

– Ја нисам много маштала о венчању кад сам била девојчица, нити ми је данас то много важно. Ја то више гледам као форму, а мени је важнија суштина. Нама жена прија да носимо венчанице. Не патим за тим да се удам, важније да ми је живим суштину љубави, а то већ имам, хвала Богу – рекла је она.

starmagazin.rs

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести