Комшије о Џенану Лончаревићу након вести о разводу: Мајка од бруке и туге плаче сваки дан

Џенан Лоначревић разводи се од супруге Самире након што је званично у заједници провео 25 година.
Foto: Vikipedija
Фото: Foto: Vikipedija

Певач се нашао у центру пажње јавности након што је испливала информација да се разводи, коју је потврдила и супруга Самира.

Након тога, о његовом приватном животу, који је дуго крио од јавности, испливали су бројни детаљи, који су многе изненадили.

Како се наводи, певач већ 15 година живи двоструким животом, а наводно је и с љубавницом добио дијете и купио јој стан на Звездари.

Плаче од бруке и туге

Комшије у Пријепољу откриле су детаље о породици, али нису криле незадовољство поводом певачевог некоректног понашања према законитој супрузи.

- Џенанова мајка Љубица не може да се помири са ситуацијом коју јој је син приредио. Плаче од бруке и туге сваки дан јер је јако везана за снају Самиру. Жао ми је и те његове жене јер је имала тешку операцију плућног крила. Деца су им сјајна, али видим да је нерасположена претходних дана. Толико се борио за ту музику, а уствари је као човек нула. То сви овде говоре откад се прочуло да води двоструки живот - рекао је комшија за „Курир", а онда се надовезао и други:

Нико није сумњао

- Ми смо шокирани њиховим разводом. За њих овде сви само у суперлативу можемо да говоримо. Верујте да је то била тако складна породица, да нас је ова вест све оставила без текста. Сад овде живе Самира са двоје златне деце и Џенанова мајка. Он је повремено долазио на сваке две недеље можда, проводио је ту време, али нико не би помислио да се нешто лоше дешава ту у њихова четири зида. Самира ради у суду, и мајка јој је тамо радила. Сви их овдје ценимо. Кад смо чули да годинама живи с другом женом, фрапирали смо се. То нисмо могли ни да сањамо - казали су.

аваз.ба

EUR/RSD 117.1153
Најновије вести