Балашевићи прославили 36. годишњицу брака

Ђорђе Балашевић и супруга Оливера овог викенда прославили су 36 година брака, а ако је судити по Ђолетовој објави на Фејсбуку, доброг расположења није мањкало.
balasevici
Фото: Youtube Printscreen

Наиме, Балашевић је објавио фотографију са венчања, уз Оливерином подсећање на тај дан.

„Каснили смо на властито венчање... Тада је Јована већ била рођена, када смо се венчали, и ја сам због албума за девојчицу и слике желела бити у белом, мислим да је то сан сваке девојке, а Ђоле је био непосреднији, он је имао фармерице и прслук, патике наравно, и ставио је беџ - Мапете'.

Венчање је одржано 7. маја 1981. године и с обзиром на то да је Ђорђу умрла мајка, било је скромно.

Своје кумове (Биљану Крстић и Јосипа Бочека) Ђоле је на венчање довео на превару, рекавши им да иду на снимање емисије на телевизији и да морају да понесу личне карте.

Ја сам имала ужасну трему, а Ђорђе је правио вицеве чак и на сопственој свадби. Када су се отворила врата код матичара и зачули се звуци „Свадбеног марша“, дочекали су нас матичар и његова асистенткиња са лентама, а Ђоле је то морао да прокоментарише: „Охо – види Мис и прва пратиља!“, присетила се Оливера и додала:

„Кад су питали да ли неко има нешто да пријави, он је матичару пружио кључеве од аутомобила и рекао да нешто није у реду са лер-гасом, ауспух нешто не ради добро… И тако смо се ми „легализовали“. 

EUR/RSD 117.5849
Најновије вести