ДНЕВНИ ХОРОСКОП Бикови очекују битан глас, Вагама смена расположења и продуктиван дан

ОВАН: Уобичајен дан у ком ћете бити испуњени, а дешавања ће вам ићи у корист. Усмерени сте ка послу. Ако сте слободни, неко ће вам улепшати дан и погурати већ постојеће емоције. Заузети, избегавајте флертове и преваре. Бол у зглобовима.
horoskop natalna karta
Фото: pixabay.com

БИК: Очекујете битан глас, а можете га добити. Гледајте да направите добар избор за каснија дешавања. На емотивном сегменту живота све тече по плану. Заузети, планирате заједничко време. Кардиоваскуларни систем може бити осетљив.

БЛИЗАНЦИ: Позитивна енергија током читавог дана. Радне активности обављате са лакоћом. На емотивном пољу плените својим шармом, али нисте расположени за значајније промене. Заузети, радите на бољој комуникацији са партнером. Могућ пад енергије.

РАК: У одличној сте форми и практично вам неповољне околности не могу ништа. Пријатна дешавања на послу. Ако вам неко привлачи пажњу, велике су могућности да се зближите са том особом. Заузети, без већих промена у односу. Добро се осећате.

ЛАВ: Пре подне мањак енергије, али се она у поподневним сатима враћа. Томе може допринети и неки радостан глас у вези с послом. Немојте сумњати у вашег партнера и ваш однос. Слободни, потражите квалитетну особу за везу. Више се одмарајте.

ДЕВИЦА: Сусрет и састанак са колегама вам може додатно појачати осећај напетости и нервозе. Останите суздржани ако дође до сукоба мишљења. На емотивном пољу избегавајте несугласице. Партнер очекује да испуните неки договор. Опрез на исхрану.

ВАГА: Смена расположења, али свакако један продуктиван дан. Жеље вам се остварују када је каријера у питању. На емотивном пољу лепа дешавања. Уследиће обећавајућ позив. Заузети, заједнички излазак ће вам веома пријати. Појачана нервоза.

ШКОРПИЈА: Можда нисте у пуној снази, али свакако један леп дан је пред вама. На послу се очекује више од вас, па дајте свој максимум. Не препирите се ни са ким. У љубави један обичан дан, без круцијалних дешавања. Здравствено мањак енергије.

СТРЕЛАЦ: Сјајна комуникација са породицом и најближима чини вам овај дан потпуним. Данас је дан у ком треба да се посветите свом партнеру. Слободни, изађите са друштвом, јер може доћи до лепог познанства. Могуће прехладе, али их добро подносите.

ЈАРАЦ: Куповина и потрошња. Можете имати расправе са људима из ваше околине везане за трошкове. Данас можете да изгубите неку драгоценост. Стога, опрез, причувајте ствари. Са партнером ће вам у топлини свог дома данас бити најбоље. Нервоза.

ВОДОЛИЈА: Неке лажи ће да испливају, будите опрезни јер је данас дан када не би требало се служите и користите њима. На послу су присутне тензије, али ништа што ви нећете превазићи. С партнером добар однос, само припазите на своје речи. Напетост.

РИБЕ: Данас је дан када вам ствари могу поћи од руке. Започните нешто што сте дуго одлагали. У љубави све иде како треба, слободни данас могу да уђу у везу јер је леп дан за нове почетке. Заузети праве планове. Здравље је, углавном, стабилно.

EUR/RSD 117.1804
Најновије вести